Orde Intensive 2017

Dit jaar vindt de Orde Intensive weer plaats. Een tweedaagse zomercursus waarin u goed voorbereid het schooljaar in gaat om zo effectief en op een ontspannen manier orde te kunnen houden.

Deze training onder leiding van René Kneyber, docent wiskunde en lid van de Onderwijsraad, werd al door honderden leraren gevolgd. Dit jaar zijn er drie rondes waaraan u mee kunt doen.

Data

15/16 augustus

24/25 augustus

31 augustus / 1 september

Ik kon alles direct in de les toepassen! Bedankt!

Docente handvaardigheid

Voor het eerst in lange tijd heb ik weer ontspannen kunnen lesgeven!

Docente Spaans

Door deze cursus is mijn orde houden zo verbeterd dat ik nu een vast contract heb gekregen.

Docent Engels

Ik heb nu meer structuur in mijn lessen waardoor het rustiger is.

Docent wiskunde

René Kneyber is docent wiskunde, lid van de Onderwijsraad en columnist voor Trouw. Hij schreef meerdere succesvolle boeken over orde houden, formatief toetsen en onderwijsbeleid.

Dit boek geldt als een van de klassiekers op het gebied van orde houden en wordt op vele lerarenopleidingen en inductieprogramma’s ingezet. In dit boek legt René Kneyber de verbinding tussen theorie en praktijk: wat werkt om effectief orde te houden, en wat werkt niet!

Na vele jaren trainingen te hebben gegeven in orde houden heeft René Kneyber in dit boek verschillende oefeningen en opdrachten samengebracht. Niet alleen biedt het manieren om te reflecteren op orde problemen, het bevat ook hele praktische oefeningen over hoe om te gaan met conflictsituaties in de klas. Hier gratis te downloaden!