De inschrijving loopt door tot 14 juli 2017, hierna wordt u op de wachtlijst geplaatst ivm de zomervakantie.

De tweedaagse Orde Intensive vindt plaats in Utrecht en wordt gegeven door René Kneyber (auteur van o.a. Orde houden in het voortgezet onderwijs en Gezagsdragers). Er zijn dit jaar weer drie rondes waarop u kunt inschrijven, de eerste vindt plaats op 15/16 augustus, de tweede op 24/25 augustus, en de derde op 31 augustus en 1 september.

Training in orde:

De start van het schooljaar. Dat is het moment waarin de orde in, de rust in en jouw invloed op de klas worden bepaald. Een training in orde, klassenmanagement en gezag is dan ook het meest effectief aan het begin van het schooljaar: een paar dagen voordat je zelf de klas in stapt. Zo stap je gescherpt en alert de eerste lessen in, iets waar je de rest van het jaar profijt van zult hebben. Natuurlijk offert u twee vrije dagen hiervoor op, maar aan de andere kant levert het u meer rust en structuur wanneer het werk weer begonnen is. Lees ook de ervaringen van Miriam Schernus in het ‘Schooljournaal’ van CNV Onderwijs.

Niet alleen behandelen we in deze twee dagen de belangrijkste theorie achter ‘orde houden’ ook gaan we praktisch aan de slag: Hoe ga je om met discussie? Hoe zorg je ervoor dat leerlingen hun mobiel in leveren, en hoe zorg je dat ze aan het werk gaan? Je leert de noodzakelijke vaardigheden om ordelijke lessen te kunnen geven, en hoe je dat niet ten koste laat gaan van de goede sfeer.

Bij de training ontvangt u een exemplaar van ‘orde houden in het voortgezet onderwijs’ en het werkboek ‘de ordegenerator’. Afsluitend ontvangt u een bewijs van deelname.

De training duurt op beide dagen van 9:30 tot 16:30.

Kosten: €500 (incl. lunch en koffie/thee/fris en BTW)

Locatie: Utrecht

Kortingsactie: Vanaf drie deelnemers van dezelfde school geldt een korting van 20% (wilt u drie of meer mensen aanmelden en gebruik maken van deze actie, gelieve dan te mailen naar handelingsbrutaal@gmail.com)

 aanmelding 15/16 augustus aanmelding 24/25 augustus aanmelding 31 augustus/1 september

Voornaam (vereist)

Achternaam (vereist)

Email (vereist)

Adres (vereist)

Postcode en plaats (vereist)

Telefoonnummer (vereist)

Speciale Dieetwens

Couponcode

Factuur naar: (indien de school dient te betalen, gelieve direct het juiste factuuradres op te geven!)